Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Юридична компанія LS GROUP захистила інтереси споживчого товариства на суму 6,7 мільйонів гривень у земельному спорі
03 04 2017

Юристи LS GROUP успішно представили в суді інтереси споживчого товариства у земельному спорі.

Зокрема, наприкінці минулого року підприємець найбільшого промислового міста Сумської області  звернувся із позовною заявою до господарського суду області з вимого визнання бездіяльності протиправною, визнання незаконним і скасування рішень, визнання договору оренди недійсним.

Позов стосувався земе8 - Борсукльної ділянки комерційного призначення вартістю 6,7 мільйонів гривень загальною площею майже 1 гектар в центрі цього міста, що перебувала в оренді товариства.

У результаті розгляду цього позову суд погодився із правовою позицією юристів LS GROUP та 29 березня ц.р. рішенням господарського суду Сумської області в задоволенні позовних вимог підприємця відмовлено.

Сергій Борсук, юридичний радник LS GROUP повідомив: «Земельні спори неоднорідні за своїм складом. Вирішення земельних спорів пов’язане з додержанням вимог певної процесуальної форми. Вона здійснюється у межах таких стадій: порушення справи; підготовка до розгляду; розгляд і вирішення спору по суті та винесення рішення; оскарження рішення; виконання рішення.

В даному випадку ми юридично мотивовано довели законність дій Клієнта та органів місцевої влади, якими приймалося рішення про передачу земельної ділянки в оренду, в томі числі під час розробки проекту землеустрою, відповідності генеральному плану міста та іншої містобудівної документації».