Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Напередодні початку літнього чемпіонату Сумщини футбольний клуб «LS GROUP» провів практичне тренувальне заняття
31 05 2017

MF1A0020Минулого четвергу в стінах футбольного центру «Барса» під егідою Асоціації розвитку футзалу Сумщини відбулося зібрання команд, які будуть приймати участь у літньому чемпіонаті.

За результатами обговорення та жеребкування футбольний клуб «LS GROUP» включений до дивізіону (групи) «В» цього турніру.

На першому етапі кожна команда зіграє в одне коло проти кожного представника груп «А» та «В». П’ятірка сильніших команд, згідно турнірної таблиці, із «золотими» очками проходять далі, де зіграють із п’ятіркою кращих команд іншої групи – це буде Вища ліга. З аналогічного принципу буде сформована Перша ліга. У подальшому суперники іще раз зіграють один із одним в одне коло. Переможцем стане команда, в якої буде найбільше очків за наслідками турніру.

Нагадаємо, що команда сформована на базі дитячо-юнацької команди «LS GROUP», минулого сезону виборола чемпіонство в «великому» футболі в Лізі футбольних клубів та посіла друге місце у цьогорічному зимовому районному чемпіонаті з футзалу.

Більше того, особливу підтримку команда отримала від свого дванадцятого гравця – вболівальників. Весь колектив Сумського офісу юридичної компанії LS GROUP та партнери компанії були присутніми на цих заняттях, підтримуючи футболістів.

Відпрацювавши тактичні схеми футбольної гри надалі всі разом поздоровили «адвокатське поповнення» юркомпанії – Сергія Борсука та Елеонору Максименко, які нещодавно отримали свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Маємо добру надію на подальші перемоги команд LS GROUP, як на футбольному терені, так і на юридичному.

MF1A0086 MF1A0010 MF1A9962MF1A0136