Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Адвокати Північно-Східного офісу компанії успішно представили інтереси транспортного підприємства в адміністративному судовому спорі щодо порядку надання послуг
27 06 2017

Північно-Східний офіс юридичної компанії LS GROUP успішно відстояв  інтереси одного із найбільших транспортних підприємств Сумської області у спорі в місцевому та Харківському апеляційному адміністративному судах про порядок надання послуг. Справа окрім пересічного адміністративного спору набула резонфото горсоветансного політичного забарвлення.

Зокрема 6 червня 2017 року один із районних судів м. Суми відкрив провадження за позовом представників окремих жителів міста до цього товариства (на той час ще не нашого Клієнта) та виконавчого комітету Сумської міської ради про визнання протиправним та скасування рішень, які стосувалися порядку надання послуг.

Суд задовольнив клопотання позивачів про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову та зупинив дію відповідного рішення виконкому Сумської міськради. Внаслідок цього обмежено підприємницьку діяльність товариства, Клієнту загрожували суттєві господарські збитки, значні репутаційні втрати та зниження вартості активів.

Після залучення до справи адвокатів LS GROUP, встановлення ними обґрунтованості та юридичної мотивації позиції позивачів і ухвали суду було з’ясовано, що позивач належним чином не обґрунтував заяву про забезпечення позову. Зокрема рішення виконкому не містить норм регуляторного характеру, розповсюджується не на визначене коло осіб, не доведено, що воно несе очевидну небезпеку заподіяння шкоди правам та інтересам, предмет і заходи його забезпечення не співмірні.

За наслідками розгляду суд погодився із правовою позицією юристів LS GROUP та своїм рішенням 16 червня ц.р. в заходах забезпечення позову відмовив.

Дану позицію вчора, 26 червня ц.р. підтвердив Харківський апеляційний  адміністративний суд, який своїм рішенням задовольнив апеляцію товариства та повністю скасував ухвалу районного суду м. Суми від 6 червня 2017 року, яка стосувалася нашого Клієнта.